keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2008

Gonna win it, no limit.

Ohhoh. Eli lopputulos pituudenmittauksistani oli siis aamu: 172,2 ja ilta: 170,8. Ja näiden kahden keskiarvohan on jotakuinkin tarkalleen 171,5. Eli olen siis ihan oikeasti puoli senttiä pidempi kuin olen luullut. Kyllä se aina pienesti noita BMIn desimaaleja heilauttaa, eli ihan jees. :) Käytän nyt siis vastedes sitä ja teen uudet mittaukset taas joskus. Vaikka tuskin tästä enää mihinkään kasvan. Jokuhan tosin saattais sanoa, että virallisesti tuon 171,5:n saisi pyöristää tasoissa senteissä 172:een, mutta sellaseen itsepetokseen en kykene laihdutuksen suhteen ainakaan sortumaan. Eli rehdisti mennään!

Paino... No... Putoaa ja putoaa... Hiinä ja hiinä. Odotan kauhulla sitä jumituksen ja säästöliekin lopullista hyökkäystä, koska jo tällä hetkellä itsehillinnänvaatimus on suunnaton. Periaatteessa tunnen olevani tosi vahvoilla, motivaatio huipussa, mutta on sitä ennenkin tultu motivaatiosta huolimatta rytinällä päin superrepsahduksia. Apua. Ei saa manata. Toinen ikävyys on tuo juopottelupuoli. Siihen ei ois aikaa ja se tuo kaloreita ja epäterveellisiä ravintoaineita, mutta kun kovasti kutittelis jatkuvasti. Aargs.

Tänään on sit ainaskin pakosti ravintolailta edessä. Miehen kanssa käytetään vanha lahjakortti. Muutama kymmenen euroa per nuppi pitäis tänään siis kiskasta kitaan. Aion kyllä äärimmäisen kevyellä ja pienellä linjalla pysytellä. Oksentaa kun en osaa. :/ Ja toki myös paastoan niin pitkälti kun kykenen koko tän alkupäivän. Tarkotus ois myös vähän jumppasta, että saa kulutustakin kasvamaan, koska syömiseltä ravintolassa tuskin välttyy. Tai juomiselta. Mutta kuivaa skumppaa ja valkkaria ja punkkua vaan, niin eipä niillä ravintola-annoksilla mitään älyttömiä kaloriövereitä VOI onneksi vetää. Enempi pelkään tän illan osalta sitä ruokapuolta. Mut tavotteena ois alkuruokana salaatti, josta epäterveellisyydet miehen lautaselle, sit joku mahd vähärasvanen sapuska täysillä, pari lasii viinii, ehkä se yks alkuskumppa ja that's it. Eikös tosta jo tulis sellanen 40 euroa? (Hmm... ehkä 8€ + 12€ + 15€ + 6€ = 41€ - jes, taitaa tulla!)

Eilenillalla pienen mässäilyn (oliiveja salaatissa, pippuripihvi, viiniä, salmiakkia, suklaata) otin ekan kerran (ainakin muistaakseni) elämässäni sitten laksoja, jotka aiemmin päivällä ostin huvikseen. Otin "täyden" kolmen tabun annosteen, mutta eivätpä kyllä mitenkään erityisen tehokkaasti onnistuneet... Tai siis uskoisin ainakin, että "samaan olisin pystynyt" ihan luonnonvoiminkin... Missähän vika? Mulla tosin on varmaan jotain imeytymishäikköjä useampiakin, kun en yleensä lääkkeistä saa sivuoireita, viekkareita, tms. vaan pikemminkin eivät tarpeeksi tehoa. En kyllä toisaalta viittis yliannostaa mitään laksojakaan. Olivatkohan siis täysin humpuukiostos? Otinkohan jotain "väärää" merkkiä? En yhtään tiiä, onko niitä esim. useempaa eritasosta lajiketta...

Bentsoille meni eilenkin, ja viinin kanssa vielä. Melkein tuntu jopa pikkupikkuriikkiseltä, siis joltain 0,1% krapulalta aamusella. Hmm. Mitähän sitä tänään? Raflassa vois kyllä paastoamista helpottaa joku kiva pikku nappi... Pitää vähän miettiä tuota. Aion kyllä en ens, mutta heti sit seuraavalla viikolla, "the partyn" jälkeen ottaa ainakin viikon katkoa nappuloista. Muuten "kyllästyn" ja ei tuu ees vaikutusta. :( Pitää vähän vierottautua, vaikken kovin fyysisesti varmaan koukussa olekaan. Enempi ne on tollanen laihdutuksen tuki. Tuovat turvaa, onnea, iloa, höttöä ja piittamattomuutta kun ei saa syödä. :D

Nyt lukemaan. Sit teen kasvissosesopan lounaaksi / päivälliseksi, mietin ton illan "lääkityksen" ja luen lisää. Sit viel se rafla. Peukut pystyyn! Mä pystyn jatkamaan! Hyvin menee, hyvä viilinki. Pus.

Ei kommentteja: