tiistaina, toukokuuta 13, 2008

We've got the vision, now let's have some fun!

Voi kun tää elämä on vieläkin niin ihanaa. Eikä nyt mitään ironiaa tai sellasta. Yleensä siis tykkään ja rakastankin tätä kaikkea ympärilläni. En edes odota, että pilvilinna särkyisi ja saapuisi taas joku synkkä vaihe. Saattaa sellaisia olla, mutta ne vaan tulee ja menee, ja vasta jälkikäteen ajattelen että mikään on koskaan ollut vialla. Outoa?

Nytkin oon alkanut ja aikonut siis alkaa nipistää vähän tosta päivän kalorisaldosta pois, että saisin ihan vaivihkaa pikkuhiljaa sitä rasvaa pois kehostani. Yritän kuitenkin ajatella, että heti jos tuntuu pahalta tai jos nipistäminen aiheuttaa repsahdusriskin, niin palaan takas tuohon "vähintään 2000" -ruotuun! Mut näinhän tää on aina mennyt, eikös?!? Aina se on se sama. "Vähän vaan ja varovasti." Yhtäkkiä sitä huimaavasti pystyykin pärjäämään alle 1500, sitten alle 1000 ja lopulta muutamalla satasella. Mielessä pyörii, ettei tää nyt ihan paikallaan ole. Palelee, huippaa, himottaa, mut kuri pitää. Siis tiettyyn pisteeseen asti. Sit tulee se mussutuskierre. Tällästähän tämä. Mut nyt oikeesti. Yhteen ainokaiseen selkeeseen kiloonkin oisin tyytyväinen! Tai että mahtuisin yksiin viime kesänä "tavotefarkuiksi" ostettuihin hulluihin korkeevyötäröisiin Leviksiin. Tai jotain. Tai edes lihakset näkyis paremmin. On mussa kuitenkin se kolme kiloa vielä normaalipainoa. Sehän on ihan normaalia haluta niistä eroon.

Tänään oon kovasti miettinyt, että on se aikamoinen onni etten asu yksin. Siitä vasta kalorisoppa syntyiskin! :D Mittaisin varmaan kaiken kotiini kantamani syömäkelpoisen aineksen gramman tarkkuudella, että tasan tietäisin ensinnä kalorimäärät ja toisekseen vielä tarkat ravintoaineetkin. Sopisin varmaan jokskin fitness-kilpailijaksi... Eikös niiden "ammattiin" vähän niinkun kuulu tollanen? Eli saisi keskittyä vaan oman kehon ruokintaan ja ruoskintaan ja siitä sitten maksettaisiin. Jea!

Äsh. Tenttiin pitäis lukea, vielä vikat kouluspurtit edessä. Ei jaksa. Mut lupaan, että tän tehtyäni käyn vaan pikaa naamakirjasessa ja sitten luen kiltisti paikallaan loppuillan. Ehkä venyttelen vähän samassa. Treenitkin on tehty jo (spinning lämppärinä ja vähän jotain outoa hosumista salilla [outoa, koska en tehnyt kumpiakaan kyykkyjä ollenkaan palautuakseni ja säästääkseni huomiseen, ja ne on kuitenkin mun ohjelman rankinta antia]). Ihana vapaapäivä. Inhottaa jo etukäteen koko loppuviikko. Siksikin ehkä lukuinto vähän zerona.

Ehkä meenkin seuraavaksi tarkastelemaan vähän kesän lentolippu- ja hotellihintoja. Täytyyhän sitä potentiaalista lomaakin joskus miettiä. Vaikka tätä menoa sellasta en voi pitääkään noiden siirtojeni ja kroonisen rahapulan takia. Onneksi olen näin taitava rentoutumaan yksittäisinä vapaapäivinä. :)

Ei kommentteja: