maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

Summer wine!

Joopajoo. Eilen puhuin kaverin kanssa miten uskomatonta on, että on kesä. Vastahan nauroin kesäkuulle sovitun lääkäritapaamisen olevan vielä ikuisuuden päässä. Pääsykokeeseenkin piti olla lukuaikaa vielä vaikka kuinka ruhtinaallisesti. Puhumattakaan siitä että joku juhannus kolkuttelee jo ovella. Ounnou. Olen siis jo niin vanha että aika kuluu liian nopeasti. Ih, hyvin muistan ne ajat penskana kun ainoa vaihtoehto oli möyriä lattialla vanhempien edessä mölisten "eioomitääntekemistäeioomitääntekemistä...". Minne se fiilis on kadonnut? (Vaikka jos totta puhutaan, on tässä pääsykokeen jälkeisinä päivinä välillä tuntunut melkein samalta. Netti ei kiinnosta kun siellä on kökkinyt jo tunteja, ei ole hyviä kirjoja lukematta, kirjastoon on liian pitkä matka tai se on kiinni, sama juttu leffojen kanssa ja telkkariakin on tullut tuijotettua pieni ikuisuus. Ainoat vaihtoehdot on käytännössä syöminen, juominen, tupakoiminen ja kavereiden kanssa hengailu. Mutta nekin yleensä vaativat jotain: valmisteluja. Plääh.)

Ainiin ja miten niin se nutrausdieetti? No, meni pyöreät viikonpäivät ennenkuin sain aikaiseksi marssia ostoksille ja ostaa itse dieettitarpeet. Nyt on jääkaapissa koskemattomat kuusi Nutrilett ja Naturdiet tetraa. Syönyt tämän viikon aikana olen siis aika vaihdellen. Hyviä ja huonoja päiviä. Mutta jostain juhannuskunnosta en tosiaan enää haaveile. Jos edes syys-.

Mikähän siinä muuten on, että aina kun nykyään nukun päiväunia näen jostain syystä seksiunia? Ei se nyt mitenkään haittaa, mutta miksi se tapahtuu päivällä. Yöuniin nämä näkymät eivät jostain syystä ole eksyneet.

Nojoo, nyt lopetan ja yritän mönkiä kauppaan tuohon sadan metrin päähän. Täytyyhän sitä olla tekemistä (syömistä) sitten kun tulee tylsää (on istunut koneella 12 tuntia). Jospa sitä huomenna vaikka repäisisi ja kävisi lenkillä. Kävellen sentään, on vähän juoksukunto kadoksissa, todettu on.

Ei kommentteja: