sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Huomenta!

Oho. Eilen tuli tehtyä jotain sopimatonta. Ja sen seurauksena nyt on huono olo. Ja ei! En vetänyt perseitä, vaikka juotua tulikin. Minäpä tyttö oksensin. Oli sellanen sopiva olo ja aattelin että jotain viinejä jos ulos saan niin säästyy kaloreilta ja krapulalta. Ehkä 20 min sitten kökin vessassa ja kävi aikas helposti. Tosin ulos tuli varmaan vaan ne just juodut vedet. Ja ei, en aio ottaa tavaksi. Jotenki yökkö olo vielä nyt aamullakin ja tuntuu että naama ihan turvoksissa. Tässä sitten pitäisi vielä tehokas päivä olla. No, ehkä se teellä tasottuu.

Sit tuli tuohon kysymykseen vielä sellanen lisäys, että muistin tossa kuinka joskus "vanhassa kodissamme" oli koulusta pois koska en ollu syöny kunnolla moneen päivään. Mummi oli mua hoitamassa ja oli tosi tyytyväinen koska keksi yhen ruuan jota suostuin syömään, eli hernekeiton. Enkä edes tosiaan muista miksen syönyt, oliko siinä joku laihdutusajatus takana vai ei. Mutta eniveis muistan että toi oli "vanhassa kodissa" joten olin 2-luokkalainen tai nuorempi.

Ostin muuten eilen sellasia hedelmäkuutioita apteekista. Yhdessä 26 kaloria ja hirveesti kuitua, eli sellanen naamaan illalla niin pitäis vatsan pelata. Alkaa noi tolosen kuidut meinaan olla lopussa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Millaisia noi hedelmäkuutiot vai mitkä ovatkaan ovat? Hintaa jne? Kiitos<3