tiistaina, elokuuta 10, 2010

Muuton valmistusta.

Yh. Ekaksi tällanen negisjuttu. Oon taas tässä lomalla hurahtanu bentsoihin. Mutta tuntuu että muutto sujuu niin paljon jouhevammin kun on vähän sellasta "hyrinää" alla. Mutta aikanaan sekin kyllä stoppaa, että nou hätä. Nautitaan nyt sitten tästä tilasta ja lomasta niin kun vaan voi.

Vihreetä teetä lecolacilla kuluu kuppikaupalla, jee. Kahviakin oon alkanu pakollisen aamukupin juomaan. Muuten ruokavalio koostuu lähinnä maitorahka-raejuusto-marja-makeutusaine-sekoituksesta, salaateista ja välillä jostain valmiista kevyestä tottakai einesateriasta. Kun vaan sais ton alkoholikulutuksen sellaseks, että jois vaan niitä ihan vähäkalorisimpia, light-sidukoita, kuivaa valkkarii/skumppaa, vodkaa ja jos nyt hätä tulee niin punaviinikin menettelee. Ei mittään lonkeroita, drinksuja tai olutta.



Anakoru tuntuu oikeesti auttavan. On ihana ihailla sitä ja ihmetellä vaan tätä mun suurta itsekuria tällä hetkellä. Tiedän totta että heikkojakin hetkiä tulee, mutta nyt vaan tuntuu niin hyvältä. Onneks on nyt hetkeks noita bentsoja, että sillä saa buustattua tätä euforiaa myös ihkusti.

Muutosta alan olla vähän jo täpinöissää. Sain uuden kämpän tyhjäks tänään ja netti täällä pelittää. Kaikki huonekalut on vaan vielä vanhassa, samoin suurin osa esim. kirjahyllyn sisällöstä ja vaatteista. Mut pikkuhiljaa. Tänään lähen pakkailee vaatteet jätesäkkeihin, niin on sekin tehty. Tottakai myös roudaan paljain käsin julkisissa kulkuvälineissä tavaraa mukana niin paljon kun voin. No mut, activia auttaa.



Jänskättää toi huominen punnitusaamu. Pudonnut on, mut toivoisin tietysi ihan ihan-super-mega-yyber-paljon. Taitaa olla turha toivo, mut pikkuhiljaa.

Exä (siis se jota petin ja sitten jätin) otti yhteyttä kun haluis päivitellä kuulumisia. Jaiks. En tiiä viittinkö nähä sitä näis läskeis mut kai se on pakko kun haluan sen nähdä. Blaah.

Jos sais silt vaikka kameran lainaan, niin voisin ottaa kunnon before-after -kuvat tästä mun p35:sta. :)

Jee, olin saanu pitkästä aikaa kommentin! En ollu ennen osannu lisätä tota lukijalistaa, mut nyt etin niin osasin, eli siinä on olkaa hyvät.

Ei kommentteja: