maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Turpa rullalla.

Haa! Itsekurini on rajaton! (Tällä hetkellä.)
Vähän on alkanu ketuttaa että pärstäsaikku loppuu ja edessä on paluu töihin/kouluun. Vaik oikeestihan se on vaan hyvä asia, että saan jotain ryhtiä tähän elooni. Vaik kiva oiskin ollu hautautua puoleksi vuodeksi kotiin syömättömänä ja astua maailmaan sitten uutena ja upeena ja uudistuneena ja niin edelleen.

Silmät on ihan törkyturvonneet, mille en keksi muuta selitystä kun äkillisehkösti viilenneen sään. Eli kuivemman ilman. Toivottavasti saan ne töihin menoon mennessä kuosiin. Jos en, niin pakko hakea lisää saikkua. Tässä vaiheessa jo rahallisesti ihan sama, kun joudun ens kuun suhteen turvautuu lähinnä veronpalautuksiin. Joita onneks tulee yhden kuukauden tulojen verran, että ei hätäpäivää. Ois vaan ollu pop, käyttää se ennemmin ekstrarahana joululahjoihin ja velkoihin.

Ostin kalkkitablettei ja eläimille tarkotettuja biotiini fortei. Pitäis kuulemma tehostaa hiusten ja kynsien hyvinvointia. Toivotaan. Ainakin ovat kohtuu kivuttoman hintasia, verrattuna esim. johkin Prioriiniin jota oon välillä syöny ahkerastikin.

Ei kommentteja: