lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Haasteita.

Uuttakin uudempi vuosi ja uuden innostukset. Parin päivän epäröintiputki laihdutuksen suhteen ei saa nyt haitata tunnelmaa. Pääasia on että laskusuuntaan mennään. Vaati se sitten mitä tahansa. Lääkäriltä sain taas uusittua ihan Panacodit ja muuten sitten vähän bentsoja. Tosin yks päivä vetäsin pannariöverit ja kotimatkalla töistä tullessa jouduin hyppäämään bussista pois ja yrjöämään kolmesti. Onneks ei mahassa muuta ollu kun vettä, niin se oli oikeestaan ihan helpottavaa. Ei jääny pahaa makua suuhun tai mitään. Hyvin siisti tyhjennyssuoritus sinällään. Illalla uudestaan ylöstulleet vastasyödyt salaatit olikin sitten vähän nihkeämpi kakoa pönttöön. No oppia ikä kaikki, eli panacodeistakin voi vetää överit jos ei vähään aikaan oo syöny.

Nyt kauhea arpominen. Kumpia nauttisi tänään... Rauhottavia vai stimuloivia? Vaikka mulla kyllä noi molemmat on stimuloivaa kamaa. :)

Töissä mut lykättiin juurikaan kyselemättä testaamaan uusia työhousuja koska oon "näemmä kokoa 40". Sano siinä sitten että itseasiassa nää housut on 44. No, onneks oon jo sen verran vatsaa menettäny että uskoisin oikeemman koon olevan jo ainakin 42. Ja jos sovitushousujen saapuminen vähän viivästyy, niin eiköhän ne jalkaan mene. Tai ainakin otan tän haasteena näin.

No muts, kaikkea hyvää uudelle vuodelle!
(Oma lupauksenihan on saavuttaa alipainon raja tän vuoden sisällä.)

Ei kommentteja: