maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Aurinkoista ja kaunista!

Jostain syystä päädyin viimein avaamaan ihka oman rohkean blogini ajatuksena kirjoittaa ihan kaikesta. Sekalaisia eritytyneitä blogeja jonkin verran pitäneenä päätin tällä kertaa kirjoittaa vain selkeästi kaiken ja kaikesta tulevaisuudessa tähän yhteen. Millaiset aiheet sitten voittavatkaan, jää puhtaasti nähtäväksi. :/ Toivottavasti vapautuneet, iloiset ja onnelliset hehkutukset tietysti! Sen enempiä en aio nyt mitään aloitusrituaaleja tässä esitelmöidä, eiköhän kaikki aikaa myöten muotoudu sellaiseksi kuin on tarvis. Näkee senkin. Aion myös tulevaisuudessa ehkä opiskella tarkemmin koko blogilaitoksen minkäänlaisista muotoiluseikoista lisätietoa!

Nooh. Mielessä pyöriviä asioita TOP5 tänään:
1. Pitäisi nyt saada essee kirjotettua, että ehtisi sitten keskittyä muihin ajankohtaisempiin kouluasioihin.
2. Miten mä pystyisin nyt lopettamaan herkuttelun ja etenkin sokerinsyömisen kun seinään juuri tänään, kun alkoi uusi viikkokin?
3. Mistä mun päänsärky johtuu?

Itseasiassa jätänkin sen tuohon TOP3:een vaan koska kaikki loput asiat ovat täysin jonninjoutavia, niitä on miljoona ja kaikki ovat ihan yhtä top keskenään. Kuten: pitäskö värjätä hiukset tänään, mikä olisi hyvää bilemusiikkia, riiittääköhän rahat hyvin seuraavaan palkkapäivään kun sitä nyt meni sinne ja tänne ja tuonne, onkohan spinningtunti rankka, ketä pyytäis morsiusneidoksi, onko Facebook oikeasti vaan USAn hallituksen juoni, miten mulle on kertynyt noin miljardi käyttämätöntä bodylotionia, jne. jne. jne. Ei enempää niistä. Tai ehkä myöhemmin.

Esseetä olen saanut reilun kahden sivun mittaisen tukisanalistan verran aikaan, en enempää, eli vielä on siis käytännössä koko noin 10 sivua kirjoittamatta. Se siitä. Yritän vielä.

Syömisistä... No, tänään mennyt 350 kalorin aamupala ja suunnilleen samankokonen lounas. Äsken vielä kuppi teetä ja omppu. Proteiinia koossa 55 grammaa. Miten voin vastustaa kaikkia perkeleen kiusauksia loppupäivän? Tai siis lähinnä illan! Oon menossa ihan kohtapuoliin tästä spinningiin, ja sitä ennen aattelin syödä tollasen 300 kalorin välipalan tai siis päivällisen. Sit vielä illalla ehkä 2 x tuo 300 kaloria, niin ois oikein jees. Eli 350 + 360 + 50 + 3 x 300 = 1560. Menee kyllä varmaan tuosta ylikin, mutta siksipä noin tiukan ylärajan oon ottanutkin, kun tulee kuitenkin illalla vähän pyöristettyä. Ja spinning jos on vetävä, niin siitähän tulee miinusta varmaan 300 ainakin. Eli hyvällä onnella saisin totaalikalorimäärän pidettyä jossain 1600 hujakoilla. Jee. Mutta onnistuukohan... Iik. Oon nyt niin mässytelly vapaasti viime aikoina ja tottunu siihen ja sokeririippuvuus ihan valloilllaan. Jääkaapissa on vielä siiderikin, ja kaapissa taateleita ja rusinoita pashan jäljiltä. Voi ei.

Maksoin kuitenkin tänään vähistä rahoistani nutriksen lisenssin puoleksi vuodeksi. (http://www.nutris.fi) Eli aattelin että sinne nyt ihan tunnollisesti syöttäisin kaikki syömiseni ainakin noin suunnilleen. Seuraisin vähän hiilari-protsku-suhteita ja energiamäärää. On sen kanssa ainakin ihan kivaa ja aikaavievää pelailla jos ei muuta sitten. :) Oon testannu sitä sen ilmaset 7 päivää tuolla pro:lla ja nyt sitten ostin standardin. Vähän hirvittää jos se tuntuu ihan lällyltä, kun tuossa prossa näkyy kaikki sinkit ja seleenit ja kaliumitkin... :/ Tosin aika hyvin ne on viikon ajan näyttäneet mulla hoituvan, että ehkä ne voi ja kannattaakin unohtaa.

Ja päänsärky on taas palannut. Pari päivää olin ilman, mutta nyt se sama on tullu. Panadolia oon ottanut tänään gramman ja nyt alkaa hellittää. :( Johtuukohan se noista saakelin e-pillereistä? Voisinkohan lopettaa ne? Vai tulisko akne bumerangina heti takas? Aargs. Miksi sellaisen länsimaisen yhteiskunnan vitsauksen on täytynyt juuri muhun tarttua? Juuri muhun joka ei siedä hormoneja? Rasittaa ja ärsyttää tuo tuollakin ajatuksella vaakailu. Mitä jos ne pillerit on tuon mun makeanhimonkin takana?

No jea. Oli kiva turista, mut nyt lähen nappaa voikkaria ja sitten sinne jumppailuun. <3

Ei kommentteja: