perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Happy inside?

Kävin kampaajalla. Uusi tukka = ihana! Oujjee.

Hyvin pyyhkii. Mitä nyt huomiseen tenttiin en oo lukenu puoliakaan määrätyistä sivuista, mutta aattelin silti käydä koittamassa, jos vaikka onnistais. (Pliiizzzz, joku kuka vaan missä vaan, kunpa, jookojooko?)

Muttah... Isoin njyyssi tänään: Ostin motivaatiofarkut. Ovat ihanat Carlingsin "jämäpari", Leen sellaset tummansini pohjaset mutta kauttaaltaan milteippä valkoseks tai tositosi vaaleensiniseks kulutetut. Eli siis hetken aikaa jo haaveilemani vaaleat farkut. Kokoa 26/34. Oikeasti tuo mun pituus kyllä on about 33, mutta sitä harvoissa malleissa (tai no, kaikissa ei) on, joten mielummin otan sitten 34 kun 32. 32 jää ällöttävästi pikkasen liian lyhyeksi mun mielestä. Joku saattais sanoa, että se ois ihan sopiva, mutta mie en kertakaikkiaan siedä jos sukat vilkkuu kun istuu!! :D

Mutta kuitenkhiin... Farkut menee kyllä päälle hyvin jo nyt, mutta nappi ei mee kiinni ilman että makaan selällään ja laihistan. Plus että tietty tollasen ääripuserruksen seurauksena farkut myös puristaa päällä ollessa lanteita... :P Eli tavoitteena olis että the pippaloihin mennessä oisin sellasempi, että ne ois ihanan istuvan mukavan tiukat ja toivottavasti myös hyvännäköset. Ennen sitä en niihin aatellut koskeakaan. Mutta! Laitoin ne roikkumaan keittiön ovelle, niin että näkyvät sekä olkkariin että keittiöön oikein tehokkaasti. Luulis että tulis mielummin nyt tuijoteltua niitä ja haaveiltua the bileistä kuin että mässyttäsin mitään vähänkään ylimäärästä.

Vähän on tosin tää syömättömyys kostautunut urheiluun. Ei oo oikeen täydellisintä vetoa ollut vähään aikaan. :( Mut souwat jos henki kulkee ja kilot karisee?!? Eilen tappolenkki, muttei mikään sairaan pitkä (1,5h) ja tänään saleilu (1h) ja kävelylenkki (2h). Käveleen lähdin etten sortuis. :) No ei se nyt niin kriisi ollut, mutta vähän hirvitti yksinoleilu kotosalla. Otin sitten naukkauksen Tramaliakin, mutta varovasti vaan tosi vähän viime viikonloppu mielessä. Alkoi mukavasti pöhöttää tuolla kävelyllä, ja sen takia varmaan jaksoinkin noin pitkään sitten. Nyt vielä ihan hiukan päälle bentsoa, niin ehkä pärjään loppuillan. Kaloritilanne kaikin puolin okei.

Kun nyt vaan kukaan ei kehtais soitella enää tähän aikaan mihkään juopottelee, tms. Huomenna tentteilemään ja sit loppuviikonloppu duunissa. Sekin hirvittää. Millähän mössöillä saisin pidettyä itteni duunissa kurissa? Vedän vaikka pään ihan sumeeks jos tarttee!!! Nyt ei möhlitä, tilanne on niin fine ja farkut niiiiin ihanaiset.

Ei kommentteja: