tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Heikottaa.

Ihan hyvin sujuu, mutta nyt sunnuntaista lähtien on vaivannut mystinen nuha - flunssa - joku ihmeellinen pöpökoktaili. :( Lähinnä vituttaa, etten pääse liikkumaan, kun kuitenkin ruokapuoli pelaa näin hyvin nyt. Onneksi tulee duunissa kuitenkin vähän huhkittua fyysisesti. Etten ihan kotiin peiton alle jämähdä. Hirvittää vaan toisaalta, että nyt jos jatkan syömistä näin, niin tää tauti on ja jää. Ja sitten en vieläkään pääsis liikkumaan. Jaik. Mut ehkä nyt katon vielä millanen fiilis huomenna on. Jos ei oo tappo niin lähen sit lenkille vaik pää kainalossa, tai jotain. Oisin ottanut saikkua tälle illalle duunista, mutta terkkari ei puhelimessa antanutkaan. (Mit vit???) Mutta sitten totesin, että se on varmaan vaan ihan hyvä, että tosiaan saan edes hiukkasen aktivoiduttua. Enkä vaan nöhjää sisällä.

Toisaalta duunissa oon nyt sortunut parina päivänä mättämään melkosesti pillereitä naamaan, eli sama meno varmaan tänään jatkuu. :/ Pitäs vaan yrittää silleen rajottaa, että oisin huomenna kuosissa liikkumaan taas.

Kuulostaapas sairaalta. Heilun niin kahden vaiheilla. Tai en pahasti, mutta hivenen. Anasivustoilla vieraillessani mieli vähän väliä huutaa, että "ettekö urpot tajua, että säästöliekki tulee jo jos syö alle 1500 kaloria päivässä ihan helposti, eikä vasta jostain 500" tai jotain vastaavaa "tervehenkistä"... Sitten taas toisaalta muistuttelen kuinka itse painan niin liikaa, kun alipainorajaan on vieläkin tuo miltei neljä kiloa! Ja thinspiration-farkkuni roikkuvat keittiössä. Tuntuu että miltei olen oppinut nälästä ja syömättömyydestä nauttimaan. Mutta vain melkein. Mielihaluja alkaa olla jo pelottavassa määrin. Tänä aamuna sängyssä vasta herättyäni esimerkiksi sellaiset Haribon klassikkohedelmäkarkit. Ah. Mutta ei, yritän ottaa ilon irti siitä, että olen ILMAN niitä ja vastustan mielitekoja. Vaikka kuinka muuttuisin zombiksi sen takia.

Joku päivä ennen viikonloppua voisin kyllä koittaa vähän buustata aineenvaihduntaa, ja syödä jopa 1000 tai yli kaloria. Ehkäpä huomenna, kun ei ole muuta tekemistä, ja aion liikkuakin. Jotain mun nyt vielä piti kirjoitella, mutta enpä muista mitä. Ois pitänyt heti siitä aiheesta aloittaa...

Ei kommentteja: