perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Phaarty!

Muutaman viikon päästä tiedossa isot bippalot. Ihan jees. Siis jos ei ajattele alkoholin sisältämiä kaloreita ynnä muita lightti-alkoholijuomien sisältämiä myrkkyjä, vaan sitä että nyt on thö päämäärä olemassa. Siis jokin jonkinlainen väliaika, etappi, mihin pyrkiä. Laihduttaminen, niin palkitsevaa kuin asioita maailmassa onkin, on kuitenkin monesti hieman turhauttavaa jos ajattelee vaan sitä onnellista laihaa loppuelämää. Mutta että juhlat, joissa on ihmisiä, joihin kaikki laittautuu, joissa kaikki haluaa olla hyvännäkösiä, joissa juurikin Sinä voit olla juurikin niin laiha ja hyvännäköinen kuin vaan siihen h-hetkeen mennessä suinkin kerkiät. Eli selkeä tavoite ja päämäärä. Konkreettinen välitavoite. Jes.

Muuten on mennyt kohtuullisesti. Syön "liikaa", mutta siis oikeastaan ihan hyvin. Aina voisi joitain satoja kaloreja nipsaista poies, mutta enpä taida uskaltaa, koska tunnen yhä kuinka "repsahduksen" tai jonkin sellaisen riski on aivan liian suuri ja liian lähellä. Ja yksikin repsaus on liikaa, koska sellanen johtaa todella todella helposti toiseen samanlaiseen, ja sitten taas, ja lopulta olenkin monta kiloa painavampi ja lihakset ihran peitossa, kuin mihin olin jo onnistunut pääsemään... Näin siis. Pikkuhiljaa, mutta mahdollisimman nopsaan. Kahvinkäyttöni on viime viikon aikana noin kakskytkertaistunut. Oho.

Otan kohta pienen välipalan, sitten menen asioille ja lenkille. Ehkä ehkä ehkä Alkon kautta kotiin. Pieni viinipullo perjantain iloksi olisi nannaa. Mutta toisaalta: ne kalorit. Tulishan ne varmaan säästettyä ruuan puolelta, mutta hah, how healthy is that?! Tanssittais kovasti ja biletyttäis, mutta oon luvannut ja vannonut, että nyt on kiltti viikonloppu. Tenttiä ja vartaloa ajatellen. Mieskin on vähän kipeenä ja ollaan puheltu että sinne maalle mentäis. Saa nyt nähdä sitten jaksetaanko kuitenkaan. Monasti on jäänyt tollaset jutut puheeksi vaan. Siellä oisin tosin herkkukauppojen ja Alkon ulottumattomissa. :D Paitsi et siel on kyllä kellarit täynnä bissea, sidukkaa, viiniä sun muuta "varmuuden varaa", ousshit, ehkei oiskaan niin jees idea.

No nyt lähen salikipeillä jaloillani kuitenkin tonne maailmalle huitelemaan!

Ei kommentteja: