maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Tautista...

Huhhuijjakkaa! Terveisiä vaan maaseudun rauhasta. Sellasta se nimittäin ehdottomasti oli sen lyhyen aikaa kun kesti. :) Lyhyesti siis viikonloppuni:

Lauantaina jumppien jälkeen päätin rentouttaa (yms. estää repsahduksia päihtymyksellä) itseäni muksasti uudella "kaverilla", eli opioideilla, tarkemmin Tramalilla. Muussasin ekaksi yhden depotin neljään osaan ja nappasin naamaan. Siinä sitten ennen kun lähdettiin miehen duunin päätteeksi maalle ajelemaan totesin että "ei tää tunnu tarpeeks" ja naukkasin vielä puolikkaan päälle. Ja sitten mua vietiin... Lopputuloksena virallisesti yrjötauti. Eli ruokakaupan ja autoilun päälle möksällä suoraan pirjot pönttöön. Ei ees auttanut, vaan voin tosi pahoin koko loppupäivän. Vaikka oli ikävää, eikä mitään "kivaa" voitu tehdä (ulkoilla tai sekstata) oli aivan loistavaa! En syönyt juurikaan mitään! Lauantain kalorianti jäi varmaan johonkin 200-400 kaloriin. Sellaseen en normioloissa kyllä pysty. Saunottiin kuitenkin ja nukahdin tv:n ääreen, yöllä heräsin veskiin varmaan 10 kertaa. Eilen oli vielä hiukkasen kuvo olo, ennen maaltalähtöä tasotin sitä kyllä pikkupikkutujauksella tuttua bentsoa, joihin taidan tyytyä tovin. (Vaikka sinällään oksuolo kyllä tuotti tyydytystä ruuan osalta!) En kyllä sitten eilenkään syönyt kovin paljoa, vaikkakin maalla muutaman palan valkosuklaata (hyi se ei es oo hyvää) ja vanhaks mennyttä suklaamoussea. Mut lopputulos oli ihan ok.

Tänään ilman mömmöjä (so far!), jumppa takana, koulutehtävä tehtynä ja nyt meen lukee tenttiin. Illalla muutama tunti duunissa -apua, miten kestän siellä syömättä?!? Onneks on tili nollilla, kun huomen rakas palkkapäivä. Eli ainakaan ei oo rahaa ruokaan, ellen sitten jotain muuta tietä "saa" tai siis "joudu vastaanottamaan"... Jaik. Tällästä tää, eli "oksennustautiviikonloppu".

Mut jea, paino pudonnu jokatapauksessa. Aamulla mittasin pituuden ja heti sängystä noustua sekin oli peräti 172,2 cm, eli oon pidempi (hoikempi!) kun oon luullu. Mittaan vielä uudestaan ennen nukkumaanmenoa, ja alan sitten pitää sitä lukujen keskiarvoa oikeena pituutenani. Ties vaikka vielä vaikuttas BMI:hin jotain. :D

Ei kommentteja: