tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Syömistä vielä.

Päätin nyt vielä palata päivittämään syömisasiat tänne.

Mutta ensteks toki kiitosta kommenteista ja vastauksena: mieheni kyllä tahtoo seksiä & hän on sinisilmäinen (tai minä oikeasti teininä vanhemmilta peittelyiden ohessa oppinut liian hyväksi valehtelijaksi).

En elä enää nutraillen, vaikka periaatteessa voisin. Tällä hetkellä elän alkoholilla ja gouda-juustolla. Oikeesti. Uskoisin, että en ainakaan ole lihonut, ehkä jopa laihtunut. En vaan "ehdi" syödä. Mikä on ihanaa. En halua mihkään syömishäiriöryhmään, vaikka toki menen jos hoitsu tahtoo ja ehdottaa vielä tällä viikolla. Ennen sellasta ryhmää pitäisi kuitenkin koittaa laihduttaa vielä ainakin 5 kiloa, ja sitähän tuskin ehtii tehdä. :(

Olen jopa herätellyt toivoa, että voisin ns. elää tilanteen mukaan. Jos sallin itselleni karkit, yms. kun sellaisia tahdon, niin ehken tahdokaan niin usein. Tää on nyt toiminut melkein viikon. Koitan kuntoilla niin paljon kun sielu sietää ja rajottaa herkuttelun, mutta herkutella jos "on pakko". Pelkään tosin että tää on joku hetkellinen ohimenevä vaihe. Kohta mässään 24/7 vailla tunnontuskia ja päädyn johkin keskusteluryhmään oikeesti anorektikkojen kanssa ylipainosena. Sit kuolen.

Ei kommentteja: