torstaina, lokakuuta 02, 2008

Yhteenveto

Jaah. Koitan kirjotella tänään pidemminkin vielä illemmalla, mutta tässä luennolta lusmutessani ajattelin paskanäppiksellä vetää tällaisen yhteenvedon tänhetkisestä elämästäni, jotta on sitten jotain mistä kirjottaminen seuraavalla kerralla aloittaa.

- VLCD sujuu. Ti ja eilinen oikein buenot, kaikkien sääntöjeni mukaan. Tänään en oo vielä muuta ottanut kun kahvin, eli kaikki Nutrilett-eväät koskematta. Muiltakin päiviltä noita liemiä on kyllä tupannut jäämään yli. Juon mielummin sitä laksateetä kun jotain suolalientä. :P

- Aloitin uudessa työssä eilen. Tosin vanhakin säilyy, koska tuo on vain määräaikainen suhde. Seuraavien kahden viikon aikana ei tiedossa yhtään vapaapäivää. Hyvä laihdutukselle, huono mielenterveydelle.

- Bentsoja on tullut otettua about joka pv nyt viikon ajan. Ellen sitten oo pulloa kallistanut. :/

- Serotoniinilääkityksestä en enää osaa sanoa mitään. Joko se on normalisoinut olotilani, tai en enää erota sen vaikutuksia, tai sillä ei vaikutusta olekaan. Mistäs tuon nyt selvittäisi? Sivuoireita toisinsanoen ei ole enää, ehkä tosin elävämpiä unia kuin normaalisti.

- Viinaa tekee mieli koko ajan, mutta diettini toivottavasti hillitsee. Samoin viikonloppuna ja siitä seuraavana myös jatkuva työrupeama.

- Tupakoin. Neljäs aski menossa. Tosin enemmän intohimolla kuin mitenkään tavan vuoksi. Se on sellanen nautinto nyt. Ajattelin kyllä lopettaa heti kun vaan saan laihdutettua, mahdollisesti aiemminkin.

- Lintsaan koulusta. Yksi luentosarja menee ihan jees, tosin stressaa vähän. Toinen menee päin peetä, en vielä tiedä keskeytänkö. Kolmas on ok, mutta stressaa sekin. Ja muuta en oo tehnytkään vaikka mitä oli tänä syksynä tarkoitus! Ja tenttikirja jota en oo avannutkaan, puhumattakaan tenttiinilmottautumisesta on kirjastosta myöhässä jonkun kaks viikkoa. Arg. Eikös nyt pitänyt keskittyä kouluun eikä töihin?

- Ei läheisyyttä, ei seksiä. Arki mataa eteenpäin ja onnellisesti parisuhteessani elän, mutta taas tää sama juttu. Ei vaan nappaa. Mutta toisaalta viimekskin se helpotti itsestään, sitä odotellessa. Pillerit on siis tosiaan lopetettu ja toisella kierrolla mennään. Ehkä tää tästä ovulaation myötä taas lämpenee. En halua siihen kierteeseen ettei ole seksiä koska ei ole aikoihin ollut seksiä. Suuseksiä annoin kyllä reilu viikko sitten alkoholin vaikutuksen alaisena. :D

- Lisäksi: Luottokorttilaskut ahdistaa, pitäis kipeästi siivota koko huusholli, äiti ahdistelee käymään, sateinen syyssää inhottaa, tarvisin uusia syys/talvivaatteita, stressi ens kevään matkoista ja niiden rahoituksesta ja majoituksesta, hirvittää miten dieetin jälkeen käy, en oo urheillut tai ees liikkunut kunnolla aikoihin (enkä aio?).

En nyt sen järjellisempää keksinyt, siinä siis tiivistettynä KAIKKI.

1 kommentti:

Kaunis Veera kirjoitti...

Suolalienten poisjättämisessä kannattaa olla varovainen, rupeaa vapisuttamaan jos ei syö muuta ja jää mineraalit pois :/ Tärinä ei ole kivaa.