perjantaina, lokakuuta 03, 2008

Täysin kuiva.

Ostin Alkosta kuohuviiniä makeuskategoriasta "täysin kuiva". En oo ees tiennyt että sellasta on. Mitenhän tää eroaa "erittäin kuivasta"? (Haha, varmaan sitten olemalla täysin sitä mitä toinen on vaan erittäin. Eka oikea päivä takana uudessa duunissa (ihanaa on!). Ja kyllä, siitä huolimatta kuppi huulilla että edessä työntäyteinen viikonloppu. Mut onhan sitä ennenkin darrassa duunattu, ei kai sen väliä missä kohteessa. Tästä se alkoholisoituminen alkaa (jatkuu...).

Shoppailin. Liikaa. Noloa. Justiinsa valitin ettei oo rahaa. No miksiköhän? (Saakohan noin kirjottaa... Oon aina ollu vähän epätietonen tollasen -kö ja -hän liitteen käytöstä tuplana samassa sanassa.)

Nutrilett sujuu. Siis aivan uskomatonta, en voi käsittää. Ostin tänään uuden 5-days paketin, koska ensimmäisen viimonen päivähän on tänään... Sain jopa ekan blogikommettini (!!!) koskien noita suolaliemiä. Sanoisin ite, että ehkei niiden poisjättö tällä hetkellä liian pahasta ole, kun en juo tarpeeksi. Vettä siis. Koko tän kuurin aikana oon päivittäin juonu varmaan max litran, jos sitäkään. Osan ehkä selittää se että suurin osa päivittäisestä ruuasta koostuu nesteestä (kahvi, tee, keitot, pirtelö, se-nestemäinen-muka-vanukas-litku). Mutta silti - paha, paha. Koitan tulevalla 5-päiväsellä juoda vettä tuplasti. Se vaan tuppaa hikoiluttamaan mun aineenvaihdunnalla ja töissä moinen on melko kökköä. Varsinkin kun tuossa uudessa paikassa on ulkoisella olemuksella jo hiukan jotain väliäkin.

No muttah. Palaan lasini/pulloni ääreen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No miksiköhän? (Saakohan noin kirjottaa... Oon aina ollu vähän epätietonen tollasen -kö ja -hän liitteen käytöstä tuplana samassa sanassa.)

--> saa kirjoittaa! terv. kielenhuoltaja