torstaina, tammikuuta 29, 2009

Paskoja suhteita

Exästä:
Olemme ns. "hyvissä väleissä", eli kaverilinjalla on tosi hauskaa. Jos alkoholia sekoittuu tilanteeseen ei sitten välttämättä enää ole ihan niin hauskaa. Yhteisen ystävämme tyttöystävä tosin tunnusti ihastuksensa exääni viime viikolla. Sai pakit. Mitähän vittua sekin on ajatellut?
En nyt toki kovin avoimesti juttele "uusista miehistä" entiselle, vaikka kyllähän se tietää että niitä on ja tuota yhtä vakavinta kutsuu poikaystäväksenikin.

Uudesta kämppiksestä:
Alku oli hetken rasittavaa. Onneksi työ- sun muuta ajat meillä menee vähän ristiin niin että saan onneksi vietettyä itsenäistäkin aikaa. Ei mene liikaa hermot. Ja yleensä on mukavaa kuitenkin.

Vakavimmasta hoidosta:
Joo ja ei. Ihana, mutta ilmeisesti jotenkin sitoutumisvammainen. Okei niin olen minäkin, mutta kun olen tällanen draamaqueen, niin tahdon tehdä asiasta silti ongelman. Jos seurustellaan niin sit seurustellaan, jos ei niin sit ei. Ja hän saisi mielestäni tässä vaiheessa kyllä nostaa kissan pöydälle. Muussa tapauksessa pidän itseäni sinkkuna edelleen sanan kaikissa mahdollisissa merkityksissä, olipa mitä tahansa ympäripyöreää muuten sovittu.

Arg.

Ei kommentteja: