maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Oh my god.

http://www.youtube.com/watch?v=ljZKR23x7nI

Jokamiehen vinkkipaketti mun käsittelyyni, niin lohkeaa sit ehkä mahdollisesti joskus edes muutakin kun sitä seksiä. (Joo, kyllä toissayö oli huono, yksi mies listoilla vähemmän, pyyhin sen mielessäni jo illalla pois, hyi saatana.)

1. Hampaat pestään vähintään iltaisin, mieluusti myös aamuisin ja jos tarvitsee niin siinä välilläkään ei haittaa, kunhan ikenet kestää, etenkin jos tupakoit.
2. Jos lakanoista löytyy jotain dirrrtyä ne vaihdetaan. Vaikka se samainen visva sinne kankaille olisikin kehkeytynyt mun kanssani.
3. Jos asuntosi on tosi likainen tai sotkuinen, älä edes esitä tekeväsi jotain sen siisteyden eteen silloin kun olen käymässä. (Siivoa mielummin ihan oikeasti kun olen poissa?) Älä myöskään kerro kuinka vanhaa ruokaa hellalla seisova kattila sisältää ja miltä haisee.
4. Älä puhu liian yksityiskohtaisesti menneistä sukupuolitaudeista oireineen.
5. Puhu! Paljon! Rehellisesti! Suoraan! Multa ei tarvi kysellä mitään, enkä ehkä osaisi vastaillakaan, mutta mun kysymyksiin pitää vastata mielenkiintoisesti ja hauskasti.
6. Naurata. Mieluiten henkisesti, mutta hätätapauksessa pieni kutituskin on sallittua.
7. Älä hillu alasti ilman syytä. Älä mieluiten etenkään jos läsnä on kavereitasi. (Ellei aikeena ole jokin ryhmäpenetraatio minuun, tosin siitäkin mieluusti ensin neuvottelisin.)
8. Älä ohjaile mun käsiä, päätä, tms. tekemään mitään, ellei nyt sitten satu nimenomaan joku tällanen ohjaileva sessio olemaan käsillä. Haluan pääsääntöisesti itse päättää mihin kosken, miten, millä ja milloin.
9. Määrätietoisuus on kuitenkin olennaista. Asentoa saa vaihtaa, tukasta vetää ja niin edelleen, mieluustikin, aktiivisuus kunniaan.
10. Jos otat suihin, niin otat sitten kunnolla kerralla. 15 sekunnin lipaisut eivät ole mistään kotoisin, ne voi jättää kylmiltään väliin sitten.
11. Sormet on myös tosi pop, jos on tekniikka hallussa (harvalla on, eli eikun harjottelemaan).
12. Unohda porno. Läimäytykset, ilman vetäminen sihisten hampaiden välistä, yletön liukkarin käyttö, sormiesi tuominen mun nenän alle alapäästäni, jne. Olen aika pahasti mutkikkaampi, kuten varmasti suurin osa naisista.
13. Juttelu myös esisekstailun aikana on mukavaa, liika hiljaisuus ei. Itse panon aikana ei sen kummempia kuulumisia tarvitse enää vaihdella.
14. Pidä edes jotain ääntä, jotta osaan tulkita tilannettasi. Siitä voi myös hienovaraisesti ihan puhumallakin mainita missä mennään.
15. Etenkin suihinoton yhteydessä on kohteliasta (ja käytännöllistäkin) vielä varmistaa, että tiedän sinun olevan tulossa.
16. Älä ole liian humalassa, ja jos olet, pyydä anteeksi. Älä käyttäydy krapulassa kuin olisit humalassa. Jos olet vielä humalassa, esitä krapulaista.
17. Kyllä, orgasmien jälkeen jäädään hetkeksi sisäkkäin, ja senkin jälkeen vielä yhdessä loikoilemaan. Puhdistautumaan poistuessa tapahtuma ilmaistaan sivistyneesti ja humoristisesti, eli ei esim. "kuselle" tai "pesulle".
18. Tämänkin jälkeen hellyydenosoitukset ovat suotavia.
19. Uusintaotto jos on kummallakin aikaa mahd pian kunhan vain potentiaalia löytyy.
20. Pikapanot eivät edellytä kaikkea tätä, mutta niihinkin ripaus huumoria ja hullua mieltä!

Lista varmaankin jatkuu vielä joskus...


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä helvettiä? Pitääkö noikin asiat nykyään listata, meinaan että eikö edes noi jutut synny sälleiltä luonnostaan? Ai joo, mutta nyt mä tajusin, sähän ootkin sarkastinen. Oothan? Vai oonksmä oikeesti aivan armoton kätsi? Jos oon, niin aika surullista...