perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Sinkkuneidille sulhanen

Hei vain allihopa. En ihan ehtinyt unohtaa. Mikä sai minut taas muistamaan onkin sitten mystisempi juttu. En tiedä itsekään. Ehkä se oli Hoitaja, jonka luona vierailin eilenaamulla. Tai sitten vain jokin sisäinen mietintö menneistä kirjoituksista. No joka tapauksessa. Otsikko kertookin kaiken.

Ei, en etsi uutta sulhasta. Ei, en halua parisuhdetta. Ei, en ole sellaisessa. En aio sellaiseen. En usko löytäväni ketään haluaamaani. Tällä hetkellä en totta puhuen näe itseäni välttämättä enää koskaan kovin tiiviissä suhteessa. Ehkä ystävän kanssa korkeintaan.

Ex-mies on muuttanut pois. Itse muutan myöhemmin keväällä varmaankin. Tähän nykyiseen ei ole varaa. Miestä olen kuitenkin tavannut ja ystäviä ollaan. Saa nähdä kestääkö. Oma yritys on kova, mutta tietäähän sen millaista tuo tilanne tuo. Pieni henkäisytauko ainakin on kohdallaan.

Bentsoja olen napsinut vaihtelevan liukkaasti. Välillä viikon putkeen, välillä viikon ilman ja niin edelleen. En ota asiasta paineita, koska ainakin olen liikkunut ja jopa melkein lopettanut tupakoinnin. Eli vähentänyt siis merkittävästi, 0-3 savukkeeseen päivässä. Eilen oli 0, tänään voisin yhden tai kaksi kaverilta pummia.

Mutta asiaan siis. Miehet. Eron jälkeen olen maannut laskujeni mukaan kai kuuden kanssa. Teoriassa voisi ajatella että parhaillaan kuksin ristiin kolmen, ehkä jopa neljänkin kanssa. Pääsääntöisesti eivät tiedä toisistaan. Tai no, yksi tietää kyllä kaikesta. Toinen tietää yhdestä toisesta. Kolmas tietää, muttei kuinka paljon kuinka usein milloin viimeksi etc. Neljäs ei tiedä mitään, mutta sitä en ehkä enää tapaakaan. Tai olen vain itsekin jo sekaisin. Yritän kuitenkin pitää meiningin mahdollisimman avoimena.

Vain yksi miekkosista on osoittautunut miellyttäväksi seuraksi muutenkin, eli määrittelisin omalta osaltani meidän välit ehkä jopa ystäviksi tässä vaiheessa, vaikka pannaan myös. Kiintoisaa on ollut huomata, että miehet yleensä on sittenkin aika nössöjä eikä mitään machoja. Tai sitten vika on mussa. Kaikki nämä niin sanotut hoitoni ovat antaneet ymmärtää haluavansa paljon muutakin kuin seksiä. Siinä on ollut kyllä naurussa ja itkussa pitelemistä kun toisena tai kolmantena yönä yhdessä itse olen käynyt kuumana kuin käki ja ukkeli vierellä on yrittänyt osoittaa jotain syvällisyyttä tms. pihtailemalla. Mikä niitä vaivaa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sun pitää tehdä heti alussa selväksi että mennään fuckbuddy-pohjalta,niin kyllä ne sitten tajuaa.Tai sitten vaan oot niin Unelma,että alkavat haaveilla muustakin;-)
Kliffaa että taas skrivailet!