maanantaina, elokuuta 02, 2010

AARG.

Ensialkuun tähän vähän vanhojen asioiden päivitystä.

Kevään lääkkeidenvaihdossa sairaalassa sain viimein virallisen diagnoosini, eli bibolaari tyyppiä II. Siihen syön siis yhä ketiapiinia 300mg päivässä, melatoniinia välillä iltaisin.

Äiti juopottelee edelleen kaikenmaailman hoitojaksoistaan huolimatta. Tosin ihan viimeisimmät pari viikkoa on suht koht pysynyt erossa. Osittain laihdutusinnon ansiosta ja sitten sen, että vietti reilun viikon omalla äidillään "kesälomalla". Veli on ihan ok ja normaali nykyään, ei koske pilveen.

Molemmat "tuntemistanne" existä seurustelevat yhä samojen tyyppien kanssa. Kumpaakaan en ole aikoihin tavannut, ja myöhempää tulen tuskin enää tapaamaankaan. Muihin hoitoihin en juuri ole pitänyt yhteyttä.

Oli varmaan vielä jotakin, mutta en nyt muista. Eli siis uudempiin aiheisiin.

Töitä olen viimepäivät ennen tulevan loman alkua paiskinut kuin pieni porsas. Eli ihan hiessä tässä helteessä. Onnistuin jopa vähän rikkomaan oikean ranteenikin, mutta en niin pahasti että se tahtia haittaisi. Ei enää pitkään jäljellä niin pääsen lomailun pariin toteuttamaan itseäni. Mikä vähän kyllä hirvittää, sillä edessä on mm. lenkkeilyn aloittaminen ja muutto. Lisäjännitystä tuo vielä alkoholisoitumiseni... Kesä ei todellakaan tähän mennessä ole sujunut kuivin suin ja en oikein usko että vapailu edesauttaisi asiaa.

Tänään törmäsin töissä entiseen koulukaveriin / hoitoon (ajoilta ennen blogia). Tai korjaus: EN onneksi törmännyt, sillä huomasin hänet hyvissä ajoin ja parin varmistavan vilkaisun jälkeen, todettuani hänet häneksi, piilouduin sniikisti. Tyyppi on mut nähnyt viimeksi varmaan puolitoista vuotta sitten, joten en ikimaailmassa toivoisi juuri hänen näkevän kaikkia läskejäni. Onneksi ei siis nähnyt. Mutta melkoista sydämenpamppailua koin loppuillan töissä ja valuessani keskustan läpi kotia kohti.

Muuta töissä tapahtunutta: Seksipuheet. Varmaankin jostakin miehisestä pörhistelyntarpeesta johtuen ovat pari työpaikkamme mieshenkilöä intoutuneet kehuskelemaan kesäisillä valloituksillaan viime aikoina. Hyvin avoimesti myöskin ryhtyneet flirttailemaan kaikenmaailman arvoisiksi näkemilleen naisille. Vaikka en kumpaankaan heistä vetoa tunne (vaikkakin olen molemmista nähnyt härskejä unia) on tämä nyt päässyt buustaamaan seksuaalista itsetietoisuuttani jossakin määrin. Varmasti ei kumpikaan näkisi nykyistä ruhoani flirttailun saati sitten syvemmän toiminnan arvoisena. Perkele.

Johtopäätös - kaksi uutta hyvää syytä laihtua:
1. Törmääminen vanhoihin (noh, miksei uusiinkin) hoitoihin.
2. Miespuolisten työkavereiden huomaaminen mut naisena.

Hmm. Piti kirjoittaa paljon tänään, mutta jutut loppuivatkin kesken. Ei kun kauneusunille odottamaan huomista työpäivää.

Ei kommentteja: