lauantaina, elokuuta 21, 2010

Kun liian kauan taloa tuulettaa voi pakkanen jäädä asumaan.

Ahhahhaa. Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen, kun tässä punaviiniä siemaille koitan keksiä jotain järkevää kirjoitettavaa. No, sellaista tuskin on luvassa. Kunhan tapan aikaa ennen kun lähden vikoja muuttojuttuja järkkäilemään.

Tosiaan ero bentsoista on aika raju. Tuntu että pää halkee, mut onneks/epäonneks alkoholilla voi viekkareita aika hyvin torjua. Luulenpa nimittäin että tulevaisuudessa kaikki mahdollisesti käsilläni olevan napit piilotetaan hyvin tarkkaan. Vaikka ainakaan vielä äiti ei ole mitään sanonut. Tai kukaan muukaan. Netistä hotittais tilata hirmuna kyllä vahvempia bentsoja ja jotain opioidei. Fiilistelyyn ja myös laihdutuksen tueksi. Ehkäpä jopa uskallan, sitten kun luottokortilta löytyy taas elonmerkkejä. Jos jää tulliin, niin sitten jää, ja tuskin siitä sakkoja kummempaa saisi. Ja niistähän mulla jo on kokemustakin. :D

Tosin mulla vaihtuu hoitava lääkärikin tässä, uuteen olen ens viikolla yhdynnässä, niin ehkäpä se ois (voi kunpa se ois) bentsomyönteisempi kun kukaan aiempi. Voi muistan kun jouduin työterveyslääkäriltä vuosia sitten ruinaamaan ekat omalla nimellä tulevat bentsot. Pitkän ja hartaan vuodatuksen jälkeen se kirjoitti 10 vitun kappaletta 10 vitun milligramman Tenoxeja. Muahhah. Miten sen sais mahtumaan noiden urpojen päähän että 5000 milligrammaa Opamoxia viikossa ei saa mua moksiskaan. Jotain räkästä Oxamin 15mg saan sit taas sen 10kpl ruinattuu varmaan tolta uudelta. Eli käytännössä yhden kivan illan. :) Nojoo, tiedän toki et eihän noita huvikäyttöön kuulu kirjottaakaan, mut miks ei niitä sit sais, jos ite tietää riskit, toleranssinsa ja muut vastaavat. Ei mulla ainakaan vuosien ajoittaiset möyhykaudet oo saanu mitään vakavaa aikaan. Ja jos nyt mummoks asti elän, niin todennäköisesti bentsojen käyttö huonontais sitä elämänlaatua siitä jo muutenkin huonommasta päästä.
(Joo, näinhän me tupakoitsijatkin sanotaan... Mut siitä on sentään ympäristölle ja muille ihmisille terveyshaittaa myös.)

Toinen jänskätys tässä on, että kuinkahan saan luvan jatkaa opintojani. Kun jo viime syksynä jouduin sellaseen urpoon ihmettelyyn... Ja nyt en ees oo koko talven aikana saanu kokoon ainuttakaan opintopistettä. Vittuperkele. Ei oo kiinnostanu. Mut se ois se yks tentti niin oisin ainakin kandi. Jos saisin jatkaa opintoi (meen ens viikol yo:lle pohtimaan asiaa) niin kyllä jotain vuoden aikana varmana tekisin. Ainakin ees sen kandin.

(Mmmh, aah, viini on nannaa.)

(Ja yks ilonen uutinen, erittäin superhyperkiinnostava varmasti on, että olen käynyt tänään peellä jo 4 kertaa. 4! Sehän on varmaan jo kilon verran painonvähennystä.)

(Kommentoikaa jos ette halua vastedes kuulla suolentoiminnoista.)

Oonpas muuten feikki tällä hetkellä. Kulmat, ripset, huulet ja kynnet. :D Ja hiuksetkaan ei oo luonnollisen väriset. Mut pidennyksiä olen toki harkinnu. Tästähän vois tulla oikee muotiblogi tätä menoa.

Perse. Kaveri ilmotti myöhästyvänsä tapaamisesta jonka piti olla noin puolen tunnin kuluttua. Lisäksi lähdin iloisena kantamaan lompakkoni käteisiä pankkiin tänään. Mutta siis nythän on lauantai. Yhtä kauheeta säätöä koko päivä. Ja naamakin kiiltää rumasti. Ja kaks ällöä entistä hoitoa ahdistelee feisbuukin chatissa. No, eivät olekaan nähneet mua nyt läskinä. Eli elättelevät ehkä jotain toiveita. Toivottavasti siihen vielä mahdollisimman pian on syytäkin. Eli se 35 kiloa pois.

En oo muuten virallisesti harrastanu seksiä reippaasti yli vuoteen. Harmittaako? No tavallaan joo. Mut en mä nyt mitään satunnaisia seksikertoja haluiskaan. Ja suhdetta sitten? En just nyt. Oon pläski ja se häiritsis laihduttamista.

En muuten oo mitenkään juhlinu blogini sadannetta merkintää (wou, mikä saavutus tässä vuosien saatossa...). Joten teen tällasen blogi-juhla-systeemi-testi-hommelin. Eli
S U U R E N K Y S Y M Y S P O S T A U K S E N.

(Oli muuten varmaan eka kerta kun mainitsen sanan "postaus" koko blogissa.)
Nojoo, mutta jos ootte muita blogeja seurannut koskaan, niin tiedätte miten homma etenee. Nyt te kaikki lukuisat kaksi lukijaa jotka tätä seuraavat saatte kysyä minulta ihan mitä haluttaa, kiinnostaa, tulee mieleen, jne. Sanotaanpa että aikaa on seuraavaan punnituspäivään, eli keskiviikkoon. Aika alkaa nyt. Kommentteina siis tähän tai johonkin tällä välillä tulevaan kirjoitukseen. Lupaan vastata kaikkeen!

Se on hellurei nyt, tää tyttö sai tarpeeksi viiniä ja jaksaa taas jatkaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kysymyksiä:

Mittasi?
Mistä lähtien olet laihduttanut?
Mistä lähtien olet vedellyt lääkkeitä ym?