perjantaina, marraskuuta 26, 2010

Pro ana ja ABC.

Jee, ilman muuta saat Nancy tehdä mulle bannerin (niiksi kai noita nyt sit kuitenkin kutsutaan...). Mahdolliset toiveet olivatkin jo tossa edellisessa postauksessa. :)

Mutten sitten. Pro-Anatus sujuu loistavasti. Jo melkein kaks viikkoa. Tuntuu vieläpä et päivä päivältä pystyy vaan vielä karsimaan kalorimäärää koko ajan pienemmäksi. Sitten kun pääsen ens vuoden puolella normaalipainolukemiin, niin ajattelin testata ton Ana Boot Campin ehdottomasti. Kiinnostais jo nyt, mutta kun oon vasta päässy vauhtiin ja sit on noi joulut sun muut tulossa, niin en nyt viitti, ettei sitten mene päivät ja kalorit sekasin niiden pyhien takia, kun sosiaalisesta pakosta joutuu sitten kuitenkin syömään, kun ei sit sitten tiedä mille kalorimääräpäiville noi sattuu sitten osumaan.

Töissä on kivaa, jne. Ja mukavasti pätkässy ton sairaslomalaihdutuksen, kun töissä oon pitäny 0-kalorilinjaa, eli siellä en syö mitään. Eli säännöllistää vähän tätä ruokailupuoltakin. Ettäs näin. Hyvin pörisee.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Hyvin pörisee!! Mäkää en oo syöny töissä mitään. Tänää valehtelin et söin banaanin just ku työkaverit kysy et enks syö :D ja aamul sanoin et söin niin ison puuron muka ni ei oo enää nälkä :DD ja kaikki uskoo ja onneks mulla on nii kylmä et voin pukee niii paljo päälle et näytänki läskiltä, kukaa ei huomaa luitani :) Tsemppii sulle <3