lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Hyvä - paha - olo :)

Jes. Paino = ihanaa, ihanaa, ihanaa! Olo on melko karsea. Verensokeri varmaan miinus tuhat, verenpaine veikkaisin että jotain samaa. Nestetasapaino kadonnut. Kaikkea mahdollista mitä syömättömyydestä vaan voi seurata. Eilen sovitin ennen töihin spurttaamista mun inspisfarkkuja, ja kireethän ne oli vieläkin. Siis että piti makuulle mennä että sain napin kiinni. Ja vetskari sojotti sitten rumasti päällä. (Laitan kyllä onneks makeen vyön, joka vähän pelastaa.) Sovituksen seuraukseni piti sitten kuitenkin paastota varmuuden vuoksi loppupäivä siitä iltapäivästä eteenpäin. Ja tramalin voimalla. Hyvin sujui. Aamut vaan alkaa olla pahempia ja pahempia. Jos eilen oli turkasen tuskasta ponnistaa lenkille päivällä, niin hyh enpä piittais ajatella tätä päivää. Hyvä että ennen aamukahvia sain koiran pissalle (äidiltä lainassa muutaman päivän) ilman että kupsahdin tai jotain. Oli pakko ottaa puolikas tramal energiaa antamaan (?). (Siis antaako ne muka energiaa?)

Tuntuu huijauslaihdutukselta tuo nappien syöminen, mutta muuten oisin ollut niin letku. Tekis mieli vielä toinen puolikas naukkaa, niin jaksais. Tramal antaa energiaa niin kauan kun on jotain touhuttavaa, ja tänäänhän on! Sitten kun stoppaa, niin se kyllä pistää sellaset nakit, että nukuin tänäänkin puoli kahteentoista! Mikä ehkä oli ok, kun on ne pirskeet, jaksan sitten olla ylhäällä ravinnottakin. :) Mut toisaalta mulla ei juuri ole nyt kokemusta tramalista + alkoholista, ja vähän ajattelin kuitenkin illalla ottaa... Että että. Mutta jää nähtäväksi...

Eniveis. Uskon että paino vielä tulee huojahtelemaan. Etenkin kun kaavailin, että ensi viikon voisin uskaltaa syödä tasasta 1500 kaloria (oho!) päivässä, että jaksan liikkua, treenata ja saan aineenvaihduntaan taas buustausta. Mutta silti... Voisin sanoa, että välitavoite saavutettu! 56 kiloa! Jee! Otan siis sen etapin tänään tuolta sivusta vekka. :D Ja juhlin sitä tänään.

Tän heikotusolon takia olisin kovasti halunnut tuon Sarah Jessica Parkerin Lovely tuoksun mainoskuvan tähän tekstiin mukaan, mutta tuo huonolaatuinen oli parasta mitä netistä löysin! Fak! Jos selaa mitään vuotta vanhempaa muotilehteä, niin se hieno kuva tulee heti vastaan, mutta ei sitten netistä. :( Ja skanneria en tietysti omista. Mutta cheers, hyvää viikonloppua. Saa nähdä millanen krapulaolo huomenna. Aattelin ennakoida ja hommastaa kaikkea terveellistä krapulamättöä jääkaappiin. Mut jos on tosi paha olla, niin pystyy sitä olee syömättäkin sitten.
<3!

Ei kommentteja: