maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Päin persettä - se on suhteellista

Wheii... Etukäteen pahoitteluni, näppäimistö ei nimenomaisella hetkellä toimi kovin kaksisesti, eli kirjoitan tätä puoliksi onscreen-näppiksen turvin. Jokunen kirjain saattaa siis jäädä uupumaan lopullisesta versiosta, koitan olla tarkka.

Olen alkanut hiukan niinkun taas tupakoimaan. Kaikki alkoi viattomasta juhla-askista, nyt on meneillään kolmas. Virallisesti en tosin koe tupakoivani, ainakaan vielä. Liikunta on jäänyt helkkarin vähälle laiskuuteni vuoksi, joten siitäkään en saa sysäystä terveellistää tapojani. Arg. Tosin tämän alkavan viikon teemana onkin: Kiloja pois keinolla millä hyvänsä! Jos tupakka lisää kulutusta sen 20 kcal päivässä ja vähentää ruokahalua niin menköön nyt sitten.

Ostin juuri tarjoushinnalla (jes, sattumaa!) ekan kerran tuollasen Nutrilett Quick Start viiden päivän paastosetin. Ja homman nimi nyt ma-pe välillä olisi mennä vain ja ainoastaan sen turvin. Piti tulla ihan tänne uhoamaan etten vaan lipsuisi. Jostain on vaan alotettava. Ja ateriankorvikkeet on mulla aina toiminut kohtuu hyvin. Aiemmat kokemukset tosin rajoittuu vaan yksittäisten aterioiden korvailuihin pelkin jauhepirtelöin ja patukoin. Mutta nyt vedetään tiukkaa linjaa! Ainoastaan purkkaa, sokerittomia pastilleja (jos on pakko), vettä, kahvia, teetä ja yksi salaatti saa tulla noiden diettimiksien ohella päivässä! Nutriletin aamupirtelönkin sekoitan veteen, jotta voin siihen "tarkoitetun" maidon käyttää mielummin kahvissa. :) Ja liikuntaa toki päälle niin paljon kuin noilla pöperöillä pystyy!

Otin eilen (bentsohumpussa??) yhteyttä vanhaan bestikseeni, jolle olen ollut vähän "välit poikki", koska se jätti pitämästä yhteyttä aikoinaan. Tänään olisi kahvittelu edessä. Iik. Hirvittää tollanen sosiaalinen tilanne. Kertoako ja mitä ja miten ja jos en kerro niin mistä vitusta sitte sen kanssa puhun? Tavallaan toki odotan myös semi-innolla, en tiiä!

Ei kommentteja: