maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Petos.


No huhhuh. En ehkä enää tunne itseäni, joten en ehkä osin senkään vuoksi ole uskaltanut näyttää sormiani täällä hetkeen. Unohdin koko tuon lääkitysgallupinkin. :) Mutta siitä sen verran vielä, että tohtorisetä oli ihan samaa mieltä kanssani lääkkeiden lopettamisesta. Ne saa mut mahdollisesti ylikierroksille, joten katsotaan millainen olen ilman. Parin viikon päästä uusi aika ja sitten mietitään sitä jatkojuttua. Suuri helpotus mulle. Tosin täytyy myöntää, että viimetekstini jälkeen lähdin baarikierrokselle ja sen seurauksena en pariin kankkuspäivään ollut syönyt lääkkeitä (ke + to) ja perjantaina jätin sitten ottamatta ennen lääkäriä koska aattelin että saan lopettaa. Eli käytännössä oon ollut nyt sitten 6 päivää jo ilman. Ehkä vähän värisyttää välillä, muttei muuta. Nuohan siis olisi kuulunut lopettaa silleen pikkuhiljaa, mutta eipä mitään oireita ole ilmaantunut.

Mutta sitten. Uuteen ja Suureen Ongelmaani, jota myös Toiseksi Mieheksi joku voisi kutsua. Petin miestäni.

Kamalaltapa se näyttää ihan ylös kirjoitettuna, mutta turha enää pyyhkiä kun paskat on jo housuissa. Pitkästä aikaa aivan mahdottomassa humalassa päädyin randommiehen luokse ja harrastin seksiä hänen kanssaan darrassa monta kertaa. Ja en ymmärrä itseäni. Samana päivänä omatunto ei soimannut juurikaan, eikä se oikeastaan nykyäänkään pelkän tuon takia. Enemmänkin sen takia, että olen pitänyt mieheen yhteyttä vieläkin. Ja sitäkään en vaan pysty ymmärtämään että miksi. Onhan se ihana tyyppi, mutta ei niin mun tyyppiäni. En jotenkin pysty kaavailemaan meidän kesken minkäänlaista oikeaa tulevaisuutta, puhumattakaan tietenkään siitä että elän ja asun toisen miehen kanssa. Tosin tätä menoa en tiedä kuinka kauan.

Oon niin hukassa, mutta faktat on tällä hetkellä jotakuinkin tätä:
- En aio kertoa omalle miehelle.
- Haluan pitää tähän uuteen mieheen yhteyttä.
- Hänen kanssaan tuskin haluan kuitenkaan mitään vakavaa.
- Hänen haluistaan en (vielä ainakaan) tiedä kummempaa.
- En enää tiedä mitä haluan nykyiseltä suhteeltani.

Voi vittu. (Jee, se tekstas!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä haluat seksiä,se haluaa seksiä,sun mies ei halua seksiä= win-win-tilanne?

Kaunis Veera kirjoitti...

Yhteyden pitäminen vieraaseen mieheen oman miehen selän takana asuessasi samassa kämpässä ei ole pitkäaikainen yhtälö ellet ole erinomaisen lahjakas salailija (tai hän varsin sinisilmäinen). Ennemmin tai myöhemmin jotain vilahtaa ohi suun, ja perästäpäin selittelyt uppoavat huonosti. Mutta jos ero ei olisi maailmanloppu niin mikäs siinä sitten =)