lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Vatsakramppeja.

Jotain positiivistakin! Menkat! Ainakaan en oo itteäni onnistunut tän kaiken keskellä raskaaksi hujauttamaan. Ihan hyvään saumaan osuvatkin, koska tuskin tänään tai tuo huomenna tulen Toisen Miehen seuraan päätymään.

Kerroin eilen kahdelle ystävälleni Uudesta Miehestä (huomioi muuttunut nimistatus :). Toiselle kaverillepa menin sit humalaspäissäni vieläpä avautumaan tästä mahdollisesta bipolaarisesta diagnoosistani. Tosin se ehkä teki hyvää, sillä sain vielä yhden objektiivisen ja ainakin pitkäaikaiseen tarkkailuun perustuvan kommentin.

"Hulluhan sä oot aina ollu, mut en mä nyt tiiä onks siitä mitään haittaa."

Kiintoisaa.

Kaiken tämän lisäksi halusi kuningas alkoholi vielä tekstata yölliset terveisen Uudelle Miehelle että tämä on saanut kahden ystäväni siunauksen. Muistaakseni lisäsin vielä jotain muutakin noloa. Voi yäk. Nyt arvon taas tätä perinteistä. Tekstata, soittaa, vaiko eikö mitään mieluiten... Tulee ihan lapsuus ja kaikki muut rakastumiset, hoidot sun muut oikein liutana mieleen. Vaikka koitankin ajatella, että tällä kertaa on erilaista. Mä EN rakastu, EN roiku, toimin kaikin puolin rationaalisena sinkkuyksilönä, tietysti toivon että muhun rakastutaan, mutta että onnistuisin itse jollain lailla säilymään yhtä aikaisesti sinkkuna että nauttimaan Uudesta Miehestä ja näistä ihanista jännitysfiiliksistä.

Tavallaan voin vapaasti tehdä Uuden Miehen kanssa mitä vain. Sehän se ehkä hänen ihanuuttaan sitten lisääkin. Voin olla päätön ja posketon, tekstata ihan miltä tuntuu, soittaa työpuhelimesta vain jutellakseni "koska ei tuu puhelinlaskua" ja silti hän vain pitää mua ihanana. (Ainakin näin väittää.) Toisaalta samalla voidaan myös olla pitämättä yhteyttä, eri paikkakunnilla, eri piireistä ja elämäntilanteista, ja se ei muuta faktoja. Enpä nyt saanut vieläkään päätettyä tekstaanko semi-selitysviestin yöllisen superihananmangolassidrinkkini intoilusta avautua kavereilleni naisten vessassa vai odotanko viestiä häneltä. Todennäköisesti odotan iltaan asti, kunnes en enää jaksa ja sitten tekstaan. :)

Olenko julma, kun en keskity yhtään exän tunteisiin? Mieti eroa, märehdi ja vollota sängyn pohjalla?

1 kommentti:

Ihan(a)Sika kirjoitti...

Siis jos oikein pinnistää ja yrittää saada selkoa niin olet lempannut Miehesi torstain ja lauantain välisenä yönä?(Tai hän lempannut sinut..)Menit sitten kertomaan Toisesta Miehestä vai jäitkö kiinni itse teossa?Ja vielä:mielestäni termi Uusi Mies on pahasti ennenaikainen,sä vain tyynnyttelet sekavaa oloasi oikomalla asioissa.Muista että sinä olet hänelle vain Pano.