tiistaina, toukokuuta 05, 2009

Kuumia aaltoja.

Mitä helvettiä?! Kaksi viimosta päivää on Helsingissä jyllännyt lämpöisen kevätilman aalto lopettanut toimintansa ja ne kaksi päivää olen hikoillut kun pieni porsas! Nytkin istun tässä kahden minuutin välein pyyhkien leukaa, ylähuulta, nenää ja otsaa kirpoilevasta hiestä. Huh. Vaihdevuodet hieman etuajassa? E-pillerit? Muu lääkitys? Mikä syynä? Anyone?

No muuten sitten. Puhkun intoa kun pieni kylä. Eli mitä todennäköisimmin lääkitys ei pelaa. En saa enää unta edes kahden tenoxin turvin. Vaikka ukkokin tuli kotiin vappuretkiltään. Ounnou.

Tänään on muuten ollut tyhjennyspäivä. Ja tän yhden päivän rohkaisevan esimerkin turvin voin sanoa, että ensi maanantaina alkaa laihis. Koko loppuelämäksi. Miksi vasta sitten? Koska 10 000:n muun tavoin juoksen taas puolikkaan maratonin ja ennen sitä ei oikein voi ruokamääriä leikata. Mitä nyt pitää tän yhden proteiinintäyteisen tyhjennyspäivän ja sitten mässätä pari päivää sokeriruokia. Otankohan liian vakavasti tänkin (taas)? Eihän se oo kun puolikas. Noh, eniveis, aion vetää hyvin, niinkun viimeksikin. Yllättää itteni.

Kauhukseni / ilokseni / paineikseni olen huomannut että tällä blogillani on 10 tilaajaa. 10! Tilaajaa! Miksi te tätä luette? Eihän nämä nyt ole kuin omaa huonoa tajunnanvirtaani, joilla ei useinkaan ole mitään loogista yhteyttä edelliskerran tai tulevan kerran kirjoituksiin. Lisäksi jaksan kirjoittaa tuskastuttavan harvoin. (Silti muistan AINA tyhjentää sivuhistorian kirjoittamisen jälkeen, hyvä minä!)

Ei kommentteja: